Päästä eroon ruokavalioista Subliminal-viestien avulla

Totta, kolme johtavaa terveysongelmia – ja kuoleman syyt – ovat diabetes, sydänsairaudet ja syöpä. Kuitenkin monet eivät ymmärrä, että heillä on yhteinen tekijä: liikalihavuus.

Lihavuus on yksi maailman nopeimmin kasvavista terveysongelmista, ja valitettavasti ne, jotka kärsivät siitä, ovat vain nuorempia. Ongelma voidaan syyttää niin monista asioista, joista yksi on elintarvike-riippuvuus.

Kuten kaikenlainen riippuvuus, ruoan riippuvuus on jotain, jota ei voi potkia ulos järjestelmästäsi välittömästi. Kehosi etsii sokeria ja lähdettä, joka voi tulla rasvojen muodossa, puhdistettua sokeria ja liikaa hiilihydraatteja.

Siksi on hyvä uutinen oppia, että sinulla on joitain asioita, joita voit tehdä päästä eroon tavasta ja auttaa itseäsi laihtua. Yksi näistä on käyttämällä subliminal-viestejä.

 

Subliminal-viestien hyöty

Alitajuinen viesti voi olla sanojen, kuvien tai äänten muodossa. He ovat edelleen kuin viestejä, joita poimii. Ainoa ero – ja se on valtava – on subliminal viestit eivät mene läpi tietoinen mieli. Pikemminkin he menevät suoraan alitajuntaan.

Mitä tämä aiheuttaa? Tietoisen mielen kautta tapahtuvat viestit voidaan suodattaa. Voit valita, mitkä kuuntelevat ja mitkä eivät. Koska subliminal viestit eivät mene läpi tämän vaiheen, mieli on heti vastaanottava niistä, ja kun aktivoituu, sinun ei tarvitse tehdä paljon vaivaa, kun tehdään päätöksiä.

Alitajuiset viestit, jotka liittyvät ruoan riippuvuuteen, voivat olla useita myönteisiä tai myönteisiä lausuntoja. Yleensä yksi syy, miksi et voi poistaa tapaa, on se, että olet lukittuna runsaasti negatiivisia tunteita, kuten vihaa ja turhautumista. Saatat tuntea, että olet yrittänyt kaikkea pudottaa punat turhaan.

Vahvistava lausunto on kannustaa sinua painostamaan tavoitteen kanssa. Tutustu seuraaviin lauseisiin ja selvitä, miten ne voivat olla hyödyllisiä, kun autat laihtua ja potkimaan ruoan riippuvuutta järjestelmästäsi:

  • Voin laihtua.
  • Voin olla luottava.
  • Minulla on voima olla terve.
  • Rakastan kehoni ja hoidan sitä.
  • Sanon hyvästi useille rappeuttaville taudeille.

 

Näiden viestien lukeminen, mitä mieltä olet? Totta kai sinä tuntisit jotenkin valtuudet jopa muutaman sekunnin ajan. Nyt vain kuvitella toistamalla nämä vakuutukset niin monta kertaa kuin voit päivällä. Ennemmin tai myöhemmin mielesi sopeutuu näihin mantroihin. Kun alkaa uskoa heihin, kaikki muu seuraa.

Voit kertoa aivojesi selvittämään, mitä parhaita ruoka syö päämäärän saavuttamiseksi. On paljon helpompaa aloittaa syöminen vähemmän ja liikkua enemmän ylimääräisten kaloreiden polttamiseen. Opit oppimaan paremmin valintojasi, varsinkin jos heillä on jotain tekemistä oman terveytensä kanssa.